Sunday, January 1, 2012

Chicken Chop RM5 @ BBU

Nyum Nyum Nyum~
ini cerita chicken chop..
RM5 je!! percaya tak??
kat JB ni mmg banyak kedai yang offer Chicken Chop dgn harga RM5 contohnya di Taman teratai, hutan bandar, taman universiti dll.
Tapi kali ni cekodokians terjah Angah D&C untuk try Chicken CHop dia..
owh kuah black paper dia mrs memang suka sebab manis dan pedas...tapi mr cekodok tak suka sangat sebab mr mmg tak suka black paper pun..hehe
Ayam dia bagi 2 ketui, tak banyak tepung so basically tak rasa lelemak atau oil yang bergenangan..
memang betul-betul rasa daging ayam sahaja..boneless and skinless!
served with coleslaw, salad and fries..with mayo as u can see in the pic..
serving time?? less than 5 minit!! can u believe that??
mrs set masa dari turun kereta, cari tempat duduk, tunggu order, makan, sampai kembali ke kereta semula, tak sampai 20 minit pun!!
so kawan-kawan kat JB bolehla cuba!


Restaurant Angah D&C
24, Jalan Padi 2, Bandar Baru Uda

Ada banyak lagi menu lain seperti lamb chop, steam burger dll..harga semua memang affordable sangat2~ 
^_^

3 comments:

etuza said...

Wah nampak sedap..harga berpatutan..selamat nyum2 ya

mrs cekodok said...

alhamdulillah memang sedap...kalau uncle ke JB, boleh kami bawa pusing makan-makan :)

hana syakira said...

Boleh tak, nk tau nama restoran di taman u?

anda mungkin mahu lihat ini

Related Posts with Thumbnails