Thursday, March 8, 2012

Mee Bandung Tanjung Emas @ Muar

owh sebenarnya dah lama nak buat entry ni tapi baru sekarang sempat transfer gambar...

entry ni ditujukan khas buat sesiapa yang mengidam makan mee bandung muar yang sememangnya tak best kalau makan kat daerah lain walaupun namanya sama...percayalah, muar memang syurga makanan..hihi



Mee bandung ni boleh didapati di foodcourt Tanjung Emas di bandar Muar..gerai No. 6 kalau tak silap...gerai tengah-tengah...lagi satu menu yang sangat sedap kat situ ialah rojak petisnya...ops meleleh air liur mrs ketika menaip ni..sebbaik jauh..hihi..harga RM4.00-4.50 kalau tak silap...memang berbaloi-baloi berbanding makan secret recipe..

Lagi satu yang memang famous ialah mee bandung hanifah yang terletak betul-betul tengah bandar muar...kitorang selalu pergi situ waktu sarapan pagi untuk makan sate pagi dan mee bandung...memang yummy..tapi nak bagi direction ke kedai tu saya tak reti la..hihi

psiloveu : kepada sesiapa yang alergik udang, tak payahla mengade-ngade nak try menu ni sebab dia memang penuh dengan udang kering, udang geragau, udang segar, keledek, telur, sawi dan daging.

1 comment:

POSH76 said...

heavennyer tengok kuah tu yummy!!!!!!

anda mungkin mahu lihat ini

Related Posts with Thumbnails