Wednesday, February 1, 2017

SALE BULAN PERTAMA

Ada orang nampak Kokda punya semangat ni macam dah berbulan-bulan bisnes.

Hakikatnya baru SEBULAN!

Bulan pertama menyaksikan sale Kokda melebihi RM3000, tak pernah jangka nak dapat sale lebih seribu pun tapi ALLAH MAHA KAYA, kita usaha, kita minta, DIA beri :)


Inilah beza bisnes dengan ILMU, MENTOR dan SUPPORT GROUP.

Kalaulah Kokda masih malu-malu nak cuba. Kalaulah Kokda give-up lepas kena 'kacau' hari tu. Kalaulah kalaulah.

6 Februari 2017 Kokda akan buat satu kelas basic copywriting.

Sesuai untuk semua yang minat bisnes atau yang memang dah bisnes pun. Bisnes apa sahaja. Ini general class untuk non-sid.

Bagaimana nak meroket sales hanya dengan PENULISAN bersahaja.

Dialu-alukan sesiapa yang nak join, free sahaja sharing session ni.

Yang penting orang tu positif nak terima ilmu dengan hati terbuka, yang negatif duk jauh-jauh k hehe.

Bulan ni Kokda target sales RM10 000. Kalau tak berjaya sampai ke bulan, mesti jatuh atas bintang!

xoxo
Kokda Berapi
FB: Nur Huda Ramlan
0178691986

ERTI HIDUP PADA MEMBERI


No comments:

anda mungkin mahu lihat ini

Related Posts with Thumbnails