Monday, April 10, 2017

ECZEMA? APA YANG PERLU ANDA TAHU?





Rentetan kelas kulit semalam, ada 3 customers consult Kokda pasal Eczema hari ni.

Benda paling obvious dalam eczema ni adalah keradangan.


So, no. 1 suplemen yang akan Kokda cadangkan ialah ambil Omega 3 fatty acid sebab dia anti-radang.

Omega 3 ni tak boleh dihasilkan oleh badan kita sendiri tau.

Memang kena ambil dari pemakanan macam ikan laut dalam contohnya salmon.

Tapi ikan sekarang pulak banyak diracuni oleh logam berat dan merkuri yang boleh tambah toksin dalam badan kita.

Sebab tu kita cadangkan ambil makanan tambahan di samping diet harian.

Nak ambil omega sebarang jenama? Boleh, takde masalah.

Cuma kena tahu yang banyak isi kapsul omega tu bukan minyak ikan, tapi MINYAK HATI IKAN atau LEMAK IKAN.





Sebab tu jangan terkejut kalau kesannya berbeza, sesetengah tu tak bersifat anti radang pun.

Dan sebab tu juga minyak ikan kebanyakannya berbau tapi OMEGA GUARD shaklee tak berbau.

Sebab kita suling banyak kali, sampai bersih sampai takde logam dan paling penting bukan minyak dari LEMAK IKAN so dia tak hanyir.

Omega guard juga bagus untuk asma, perkembangan otak dan penurunan berat badan.
PM Kokda sekarang kita sembang.

017.869.1986
HUDA

No comments:

anda mungkin mahu lihat ini

Related Posts with Thumbnails